čtvrtek 17. ledna 2013

Anunnaki a jejich cíl.


Uvádí se, že existuje rasa velkých humanoidů, kteří sehráli jistou roli při osidlování Země lidmi a kteří se periodicky na Zem vracejí, aby zjistili jak účinně se využívaly pozemské zdroje lidmi a těmi mimozemskými rasami, které hrají určitou roli v „řízení“ lidstva. Těm kdysi říkali Sumérové Anunnaki ze světa „Nibiru“ v rozsáhlých textech klínového písma přeloženém Zecharia Sitchinem. Tito velcí humanoidé zřejmě tvoří hlavní základ mimozemské rasy, která je popisována v prastarých mytologiích a náboženství jako bohové. Podle zpráv Sumerů, vrchním bohem Anunnaki je Anu a je pantheonem Anunnaki, jak popisuje Sitchin, kteří tvoří klíčové postavy v hierarchii, která tajně dohlíží na vedení lidstva a na planetu Nibiru, která se periodicky vrací do sousedství Země. Podle Alexe Colliera, je zde poznámka o tom, jak Anunnaki nebo „Nibiřané“ vznikli jako druh:


„Před velmi dlouhou dobou se kolonie na Sirius B a Orionu dostaly do potíží mezi sebou navzájem. Aby se zavedl mír, existovalo mezi členy obou skupin manželství. Ženy pocházely ze skupin Orionu, které v hierarchii představovaly královnu – představa matriarchátu. Muži byli ze Sirius B. Obojí členové se považovali za královskou, uznávanou linii. Když se tito dva dali dohromady v manželském svazku, jejich potomci měly geny z obou linií. Kvůli této genetice, nová rasa, která se tímto vytvořila, dostala jméno „Nibiru“, což jak mě bylo řečeno Moraneyem (poradce z Andromédy) v řeči Orioňanů znamená „rozděleni mezi dva“. To jsou ti, kteří jsou doslova kříženci mezi těmi ze Siria B a rasou obývající systém Orion. Tím pádem vytvořili nový „kmen“, který pokračoval v prosperitě přinejmenším po stovky tisíce let. A tak jsou kmenem, který se stal rasou.“

 

Zdá se, že funkční princip Anunnaki je, nechat „primitivní“ druhy, jako je lidstvo, prosperovat na povrchu planety, zatímco vyvinutější rasy, jako Reptiliáni, tvoří jaksi „planetární managerský tým“, který doslova z lidstva „sklízí úrodu“ způsobem, který slouží dlouhodobému zájmu Anunnaki, kteří se periodicky vracejí, aby zhodnotili svůj „lidský experiment“. Proto se zdá, že Anunnaki tvoří jakýsi druh regulačního činidla k zajištění toho, aby pozemní zdroje a lidstvo obecně byli „řízeni“ zodpovědně.
Anunnaki mají vztah s pozemskými Reptiliány, který je založený na historických dohodách s lidstvem, které budou vedeny dále. Pravděpodobně je to tak, že Anunnaki mají nějakou formu dohody s Drakoniány týkající se toho, jak později zasahovat ve světech, ve kterých Anunnaki zavedli „lidské experimenty“. Konečně, je také pravděpodobné, že někteří členové Anunnaki na Zemi tajně zůstali a tím sehráli roli při vytváření elit lidských organizací, aby zpravovali lidské záležitosti. Tyto „dohody“ a/nebo tajné řízení elity lidských skupin tvoří nepřímo z Anunnaki součást Vojensko Průmyslového Mimozemského komplexu (MIEC).
Podle seržanta Deana jsou Anunnaki hlavními hráči v lidských záležitostech a je pravděpodobné, že pak nastane závažná situace, až se jejich domovská planeta Nibiru vrátí do sousedství Země. Je zřejmé, že návrat Anunnaki se jeví jako divoká karta, která se dotýká složek národní bezpečnosti, které si zjevně nejsou vědomi toho, jaký bude mít jejich návrat dopad na lidstvo globálně, a jaký na MIEC, který byl vytvořen právě ke zpravování mimozemských záležitostí. Hlavní aktivity Anunnaki mají ovlivňovat dlouhodobý lidský vývoj skrze elitní skupiny, systémy a instituce a ovlivňovat lidské vědomí. Zdá se, že soutěží s Drakoniány o kontrolu Země. Hlavní globální problémy ke kterým přispívají se týkají nadvlády elity, náboženského fundamentalizmu, upevňování patriarchální globální kultury a pěstování násilí.

3 komentáře:

  1. Je to pro mne příliš složité. Věřím ve Všemohoucího Boha stvořiltele všeho viditelného i neviditelného!

    OdpovědětVymazat
  2. UŽ JSEM NAFOTILA NIBIRU ,JE TADY,CO BUDE DÁL

    OdpovědětVymazat