sobota 2. června 2012

Planeta Nibiru ohrozí Zemi v roce 2013

Planeta Nibiru ohrozí Zemi v roce 2013
Obrovská planeta, 5x větší než Země bloudí vesmírem. V roce 2013 se dostane do naší nebezpečné blízkosti. Ovlivní náš život?

Nibiru je bludná planeta, řítící se vesmírem a procházející naší Sluneční soustavou jednou za 3600 let. O její existenci údajně věděli již staří Sumeřané a spojovali ji s koncem světa. Americký dějepisec Zecharia Sitchin tuto teorii představil v roce 1976 v knize 12. planeta a vysvětluje cyklicky se opakující katastrofy zasahující naší planetu.

Podle dřívějších předpovědí měla Nibiru přiletět již v roce 2003, což se nestalo. Nicméně sám Sitchin tuto předpověď odmítal.

Ruský dokument, který máme k dispozici, uvádí rok 2013. Astronomové vyloučili, že by mělo dojít k přímému kontaktu Nibiru se Zemí. 14. února 2013 se však má dostat nebezpečně blízko. Jak ovlivní náš život?

Nibiru bude působit obrovskou přitažlivou silou
Její velikost a váha znamená obrovskou přitažlivou sílu, se kterou bude na Zemi působit. V důsledku těchto sil může dokonce dojít ke změně sklonu naší planety a k převrácení magnetických pólů.

Pokud k tomu dojde, zasáhnou planetu nevídané záplavy, zemětřesení a výbuchy sopek. Tyto katastrofické události mohou ohrozit život na Zemi.



O tom, že Mayové nepředpověděli žádný konec světa, jsme na Pravdu.cz psali. Hrozba srážky s vesmírným tělesem je však velmi reálná a její následky mohou být katastrofální.

Zarážející je, že vesmírné objekty v kolizní dráze se Zemí objevují zejména amatérští astronomové. Skrývají snad před námi vlády pravdu?



Zdroj: YouTube.com a pravdu.cz

2 komentáře:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q908Y-BC4A0

    OdpovědětVymazat
  2. 1) Mohl by jste, prosím, uvézt nějaké konkrétní blízkozemní asteroidy, křižující dráhu Země, které byly objeveny amatérským astronomem?
    2) Sitchin popíral i 2012, než dospěl k závěru, že si na tom může znovu přivydělat (k roku 2013 už nám nic neřekne...)
    3) Jestliže o takové planetě víte, jistě také znáte její polohu na obloze a předložíte zde nějaký ověřitelný důkaz (který pořídíte sám, nebo o něj někoho požádáte - někoho, kdo bude schopen onu planetu vyfotografovat). Za ten považuji sérii snímků s datem, časem, údaji o způsobu snímání a expoziční parametry snímku, místem pozorování a souřadnicemi na obloze, aby každý mohl vaše tvrzení vyvrátit nebo potvrdit.

    Říci, že vím o planetě XY, kterou znali Sumerové a já znám její parametry a oběžnou dobu a že přiletí, umí každý. Naší povinností není dokazovat opak! Naopak Vy musíte dokázat, že to je pravda třeba tím, že na základě své znalosti ukážete na oblohu na místo, kde ji všichni uvidí. Zůstává však záhadou, jak je možné, že planetu pozorovala civilizace, která existovala v době přesně mezi dvěma údajnými návraty, ale ne v době jejích návratů (poprvé ještě nebyli Sumerové a podruhé už nebyli Sumerové).

    OdpovědětVymazat