čtvrtek 31. května 2012

Vzkaz mimozemšťanů: konec se blíží!

Ruské vědkyně údajně rozluštily kód kruhů v obilí. Mimozemšťané nám v nich oznamují: globální katastrofa se blíží

Po delší době se objevila na českém internetu zpráva předpovídající velké přírodní katastrofy, které zničí civilizaci a možná i vyhubí celé lidstvo. Takových zpráv už bylo zveřejněno mnoho v posledních letech. Nové je, že pohromy věští vědci.
 
Jen pro silné povahy
Předpovídané události jsou natolik děsivé, že by tento článek měly číst jenom silnější nátury, i když naději na konci najdete. Závěr ruských vědkyň se shoduje s jedním proudem proroctví, která očekávají v roce 2012 nějaké katastrofické události. Náhodou jsem navštívil nedávno na esoterickém veletrhu přednášku italského teosofa Silvana Paolucciho a ten mimo jiné řekl, že se blíží Nový Jeruzalém (vyšší dimenze žití), kam se dostanou asi čtyři miliardy lidí. Také mnoho dalších lidí prognózuje, že stará planeta zanikne a přijde nová, lepší v jiné dimenze i s částí lidstva. Není to určitě nová myšlenka, vrací se v nové úpravě. Americký esoterik Drunvalo Melchizedek píše o přepólování Země ve své knize Prastaré tajemství života.
 
Jak se lidstvo může zachránit
Podle „skupiny vědců“, píše autor článku Kód kruhů v obilí prolomen: Blíží se posun pólů Gregg Prescott, jsou piktogramy v obilí projevem mimozemských civilizací, které předpovídají tři obrovské přírodní katastrofy, které budou předcházet závěrečnému globálnímu kataklyzmatu, jaké si lidská paměť nepamatuje. Mezi dvěma prvními katastrofami má uplynout jen krátký čas. V článku je jedna důležitá věc: lidstvo se může zachránit, může uskutečnit cosi, co se nazývá Přechod. Ten ale bude možný jenom tehdy, když dostatečný počet lidí bude o katastrofě vědět a spojí se na úrovni vědomí, a tak projde do vyšší dimenze.
 
První katastrofa
První katastrofa bude spojena s přerušením globálního systému komunikace – telefonem a internetem. Bude-li civilizace varována, vyhne se šoku a chaosu a má šanci včas uskutečnit Přechod. Katastrofy jsou důsledek přirozeného planetárního cyklu. Součástí tohoto procesu je vývoj lidského vědomí do bodu, kdy lidstvo získá možnost projít do „vyšší úrovně existence“. Nikdo nemůže být zachráněn individuálně, k Přechodu může dojít pouze při synchronním sjednocení lidského vědomí. Čas, který bude mít lidstvo k dispozici, aby uniklo pomocí sjednocení vědomí, nastane po první katastrofě, a bude jen krátký, není určeno, jak krátký.
 
Slábnutí magnetického pole
Po druhé katastrofě už nebude naživu dostatečný počet lidí, který by mohl nastartovat proces Přechodu. Po uskutečnění Přechodu pomocí spojeného vědomí se lidstvo připojí ke galaktickému společenství pokročilých civilizací. Specifickým mechanismem, který má spustit zničující kataklyzma, bude slábnutí magnetického pole Země.
 
„První z úvodních katastrof už hrozí – jde o událost, která překoná všechny přírodní síly, které lidstvo zná,“ varují Rusky. Katastrofické zemětřesení má začít na západním pobřeží Peru v oblasti Brazilské magnetické anomálie. Obrovská tsunami poté zaplaví oblast USA od Mexického zálivu až po Velké jezera. Podle proroctví Edgara Cayceho se vody Mexického zálivu a velkých jezer během několika minut spojí. To je skutečně nepředstavitelná rychlost. První katastrofa má mít zničující dopad na celý střední a jižní část Pacifiku, i když může uškodit také ve východní části Nového Zélandu a Austrálie a může zasáhnout severozápadní pobřeží Afriky a břehy západní Evropy, nicméně nejvíce utrpí východní pobřeží USA. Druhá a třetí katastrofa budou ještě silnější.
 
Přechod do vyšší dimenze
„Proces přechodu vědomí do vyšší dimenze je podobný procesu „vzestupu“, jak jej popisuje např. bulharský vědec dr. Georgi Stankov, který tvrdí, že dimenzionální vzestup v roce 2012 bude jedinou cestou, jak uniknout kataklyzmatickému „peklu“ na Zemi.“ G. Stankov (1951) podle svých slov prožil v roce 1972 hlubokou spirituální katarzi, v roce 1995 dokázal, že všechny fyzikální zákony se mohou odvodit ze Zákona Jednoho a od roku 1997 se věnuje obecné teorii univerzálního zákona.
 
Podle Drunvalo Melchizdeka stojí za rozluštěním kódu piktogramů v obilí tři Rusky: bývalá kosmonautka dr. Marina Popovich, dr. Victoria Popova a Ph.D. Lidia Andrianova. „Tyto tři ženy kód před několika lety rozluštily a čtou si v něm jako v novinách. Podle Rusek kruhy tvoří velmi mnoho mimozemských ras a ty nám opakují stále stejnou zprávu, která je zcela jasná,“ řekl Melchizedek. První katastrofa souvisí se slunečními skvrnami, které se budou zvětšovat až do bodu, kdy „koncem tohoto nebo začátek příštího roku sestřelí Zemi.“ I NASA očekává, že zásah ze slunce vymaže všechny počítačové disky na Zemi.
 
Naděje žije
Zmíněné vědkyně vydaly knihu Letters of Extraterrestrial Civilizations: The Last Warning, kde publikovaly informace o varování od mimozemšťanů před slábnutím geomagnetického pole. Rusky oznámily, že když uvidíte tuto změnu, musíte opustit tuto úroveň existence a „musíte zvednout své vědomí do 4. dimenze, protože když to neuděláte, nepřežijete změny, které budou následovat“.
 
Podle Drunvalo Melchizedeka 22.12.2012 převáží energie planety z mužské na ženskou a ženy mnohem snáze přejdou do 4. dimenze. „Mužský aspekt se chýlí ke konci a ženský začíná. Ženy umí vstoupit do svého srdce. Budou to ony, kdo osvítí svět.“ Jediný způsob, jak přežít katastrofy, vede přes nitro člověka, znamená to doslova přejít na další úroveň vědomí. Melchizedek zakládá globální televizní stanici na své stránce www.drunvalo.net, aby umožnil co největšímu počtu lidí pochopit, „kdo skutečně jsou“.
 
Jaké jsou naše možnosti
Podle Melchizedeka má každý tři volby: smrt, vzkříšení a vzestup. Podle něj v tom ale není žádný rozdíl. Tyto tři skupiny sice půjdou jinou cestou, ale nakonec se spojí na jedné úrovni. „Tato planeta je o přechodu z 3. do 4. dimenze. Třetí dimenze už prostě velmi brzy nebude existovat. A my půjdeme na vyšší úroveň. Moje intuice mi však říká, že příští rok ani v jiné blízké budoucnosti k posunu pólů nedojde. Není co ztratit. Všichni teď musíme relaxovat,“ radí americký šaman. 


zdroj: http://pravdu.cz/konec-sveta/vzkaz-mimozemstanu-konec-se-blizi

1 komentář:

  1. To je zajimavé.Všichni mlčí? Posun polů se nebude konat,tak že není co strati.Lidské zrůdy,děti necháte umírat hlady, hlavně že vy máte.A tet máte strach příjdete o majetky peníze co budete dělat,když budete světelné bytosti.

    OdpovědětVymazat