čtvrtek 31. května 2012

Vědci se domnívají, že mimozemšťané těží na asteroidech!

Vědci se domnívají, že mimozemšťané těží na asteroidech!
Na veřejnost pronikly informace, že UFO těží suroviny na asteroidech. Asteroidy jsou také nazývány planetkami, protože jsou složeny z velké části podobně jako planety, ale jsou hodně menší. Ty se točí kolem Slunce.

Duncan Forgan, postgraduální výzkumný pracovník na univerzitě v Edinburghu, a Martin Elvis PhD, Astrofyzik z Harvard Smithsonian Center for Astrophysics se domnívají , že příznaky těžby by mělo být snadné najít, protože by to vytvořilo hodně prachu. Těžba by vyvolala účinky, které by měly být zachyceny ze země. Ve velkém měřítku těžby by mělo za následek obrovské množství prachu, které by absorbovalo teplo ze Slunce a produkovalo tepelné obrazy.

Tyto důkazy se již objevily v tajných dokumentech NASA a naznačují, že UFO opravdu asteroidy využívá!


Jako důsledek těchto skrytých skutečností NASA plánuje s posádkou misi na asteroid! V roce 2010 prezident Obama přednesl projev na Kennedyho vesmírném středisku na Floridě a ten uvádí, že do roku 2025 se očekává, že USA vyvinou novou kosmická loď pro dlouhé cesty.

Respektovaný ufolog Stanton Friedman tvrdí, že vláda Spojených států skrývá pravdu o UFO incidentech.


Dalším důležitým faktorem, který hraje pro lidstvo velkou roli je i to, že UFO dlouhodobě monitoruje vývoj jádra na zeměkouli! Šest bývalých důstojníků USAF a ufolog se setkalo 28. září 2010 a ti svědčí o tom, že pozorování UFO nad jadernými zbraněmi a zařízeními se stalo mnohokrát a trvá po celá desetiletí.


Zdroj: news.scotsman.com
www,pravdu.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat