čtvrtek 31. května 2012

Mayové a mimozemšťané - nové důkazy

Po internetu kolují fotografie fantastických artefaktů mayského typu. Na některých jsou jasně patrné UFO a podivné, snad mimozemské bytosti.

Existuje video zachycující přednášku alternativního badatele, fyzika Nassima Harameina. Ten v srpnu 2011 seznámil své publikum s údajně novými objevy - mayskými artefakty zachycujícími UFO a mimozemšťany. Haramein vyzval diváky, aby nefilmovali, ale někdo výzvu neposlechl. UFO zachycené na mayských artefaktech není nic sofistikovaného, jsou to staré známé létající talíře.

 
Po internetu kolují fotografie fantastických artefaktů mayského typu. Na některých jsou jasně patrné UFO a podivné, snad mimozemské bytosti.

Existuje video zachycující přednášku alternativního badatele, fyzika Nassima Harameina. Ten v srpnu 2011 seznámil své publikum s údajně novými objevy - mayskými artefakty zachycujícími UFO a mimozemšťany. Haramein vyzval diváky, aby nefilmovali, ale někdo výzvu neposlechl. UFO zachycené na mayských artefaktech není nic sofistikovaného, jsou to staré známé létající talíře.

Záhadní ufoni s velkýma očima
Bytosti s nimi spojené vypadají fantasticky, neobvykle, ale lidsky, nejde ani o šediváky, ani o ještěry. Základní rysy mají společné: extrémně velké, šikmo položené oči, dlouhý, tenký nos a malá oválná ústa. Některé bytosti mají zelené oči a velkou podlouhlou lebku. Někteří návštěvníci jsou oblečeni ve skafandrech s helmou. Malé létající talíře nevypadají na to, že by byly schopně cestovat mezihvězdně. Jde spíše tedy o přistávací moduly, eventuálně o nějaké stroje času nebo interdimenzionální kapsle. Artefakty, ač senzační a evokující Ericha von Dänikena, působí přesvědčivě.


Na internetu se v této souvislosti objevuje jediný zdroj – theWrap.com. Časopis zveřejnil v roce 2011 několik článků slibujících senzační odhalení na základě nálezů z mayského města Calakmul. Část z nich měla být získána již před 80 lety a dosud utajována mexickou vládou. Regionální ministr kultury Louis Rosado, na jehož území se nalézá Calakmul, kde měly být tyto artefakty objeveny archeology z INAH (Národního institutu antropologie a historie), řekl, že se objevil nový důkaz o kontaktu Mayů s mimozemskou civilizací, který je v souladu s mayskými kodexy. Rosado dokonce promluvil o přistávacích drahách v džungli starých 3000 let.

Jde o přežití lidstva
O nálezech by měl být letos natočen dokumentární film s názvem Revelations of the Mayans 2012 and Beyond. TheWrap citoval mexického filmaře Juana Carlose Rulfa a producenta Raula Julia-Levyho. Posledně jmenovaný řekl, že informace, které mexická vláda zveřejní, jsou zásadní pro přežití lidstva a umožní mu, aby se připravilo na nadcházející události. Archeologové prý objevili uvnitř pyramidy v Calakmulu dosud neobjevené prostory a nové důkazy. Calakmul je staré mayské město, které se nachází v centrální části Yucatánského poloostrova v oblasti Peténu. Od roku 2002 je na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Město hrálo významnou roli v historii svého regionu po více než 12 století. Je unikátním příkladem mayské architektury a umění, bylo politickým a náboženským centrem. „Mexiko uvolní kodexy, artefakty, významné dokumenty, dokazující kontakt Mayů s mimozemšťany – všechny tyto důkazy potvrdí historici,“ prohlásil Raul Julia-Levy.

Po stopách mimozemšťanů
Autoři dokumentu, do něhož je začleněna tajně natočená přednáška Harameina, předkládají divákovi nikoli originální verzi historie. Starodávné stavby mají jeden stavitelský rukopis – přesně do sebe zapadající kameny - a nacházejí se po celém světě: na Machu Picchu, Velikonočních ostrovech, v Peru (Saqsayhuaman, Ollantaytambo v okolí Cuzca) i v egyptské Gíze. Tyto kamenné zdi s perfektním spárováním jsou tím preciznější, čím jsou starší – což odporuje logice, že se lidská civilizace vyvíjí od nedokonalejšího k dokonalejšímu, od jednoduššího k složitějšímu. Je jasné, že jsou za tím mimozemšťané, kteří navštívili Zemi.

Ilumináti přicházejí
Autoři videa naznačují, že Mayové měli být vůdci planety, ale byli vytlačeni „muži s temnými úmysly“ – zřejmě ilumináty. Ve filmu se také vyskytuje zvláštní kamenná skulptura pyramidy, objevená údajně v Ekvadoru v roce 1984. Stylizovaná čtyřstěnná pyramida má pod vrcholem oko, které znají Američané ze své jednodolarové bankovky. Oko na této malé pyramidě ale nevypadá jako oko Boží, je zelené – stejně jako u mayských artefaktů! A ještě jedna pozoruhodnost, na spodní stěně pyramidy je vyznačeno souhvězdí Orionu a vedle něj jsou vyryty čtyři jednoduché symboly.

S ekvádorskou pyramidou seznámil Project Camelot rakouský historik Klaus Dona již v roce 2010. Podle něj jsou symboly písmeny starobylého jazyka a znamenají „Syn stvořitele přichází“. Toto písmo se vyskytuje po celém světě, v Jižní i Severní Americe, ale také v Francii, v Itálii, v Turkmenistánu nebo v Austrálii, je starší než sanskrt, tedy více než 6000 let. Dona dává pyramidu a staré písmo do spojitosti s obřími kostrami humanoidů s protáhlými lebkami, které byly nalezeny například u záhadných ruin Puma Punku v Bolívii. Zde se ve výšce 4000 metrů nad mořem nachází části nějaké gigantické stavby. Podivné je, že byla (nebo měla být) postavena z velkých kamenných bloků, geometricky přesně opracovaných (rozmetaných záhadnou energií). Některé bloky váží 100 tun a jsou vytvořeny z tvrdých nerostů. Podle místních indiánů stavbu vytvořili během jedné noci bohové, kteří kdysi přilétli z nebes.


Dokument mexických filmařů o mayských kontaktech s mimozemskou civilizací by měl být dokončen letošního roku a uveden do kin na podzim, v dostatečném odstupu od 21. prosince. Jde o skutečně zásadní informaci nebo jen o trik, jak přilákat investory? Zatím je kolem natáčení filmu i záhadných artefaktů z Mexika ticho po pěšině.

Zdroje:
http://codenamejumper.wordpress.com/tag/calakmul/
http://www.thewrap.com/movies/column-post/guatemala-cooperate-doc-about-mayans-and-aliens-31162 

 http://pravdu.cz/mimozemstane/mayove-a-mimozemstane-nove-dukazy

Žádné komentáře:

Okomentovat