čtvrtek 31. května 2012

Encyklopedie mimozemšťanů: Plejáďané

Plavovlasí, někdy hnědovlasí humanoidi „nordického“ typu sídlí v planetárním systému hvězdy Taygeta v Plejádách i jinde.

Tyto oblasti vesmíru údajně kolonizovali uprchlíci z jejich původních planet v souhvězdí Lyry, které byly dobyty ještěřími bytostmi z Alfa Draconis. Jména sedmi hvězd v plejádském systému jsou Taygeta, Maya, Caleano, Atlas, Merope, Electra a Alcyone.

Plejáďané jsou z Lyry


Hlavní plejádská planeta „Erra“ byla přeměněna na obyvatelnou uprchlíky z Lyry (Lyřané jsou mnohem blíže k Zemi, asi 30 světelných let, Plejáďané více než 400 světelných let). Plejáďané jsou údajně první humanoidní společností, která vyvinula hyperprostorové cestování. Plejádská technologie předstihuje pozemskou o 3000 let. Plejáďané se považují za součást Andromédské rady, která byla založena z obyvatel planetárních systémů v souhvězdí Andromedy.



Lyřané (Andromédská rada Galaktické federace Světla) jsou genetičtí předci lidstva. Od člověka Adama Kadmona se liší tím, že nemají duchovní tělo s duší. Chovají se ohleduplně a do vývoje humanoidních ras nezasahují.

Plejáďané a Země
Plejáďané často navštěvují Zemi, jako velmi stará rasa údajně vlastní kompletní záznamy o evoluci člověka na Zemi od prvních počátků až do současné doby.

Kolem roku 225.000 před n. l. objevili Plejáďané na průzkumné misi náš sluneční systém. Na Zemi tehdy žily tři skupiny necivilizovaných lidí. Největší skupina byla se světlou kůží - potomci mimozemských Lyřanů. Lyřané na Zemi přistáli dříve a byli nuceni zde setrvat a vstoupit do inkarnačního cyklu, protože špatně zacházeli s původními pozemskými národy. V té době se Plejáďané rozhodli zůstat a osídlit ji.



Galaktická Federace povolila Plejáďanům vstoupit do inkarnačního cyklu s lidmi na Zemi. Pro ně vyhrazená místa se nacházela na Bali, Havaji, Samoe a v Indii. Civilizace procházely na Zemi v období 196.000 př. n. l. do 10 let po Kr. mnoha válkami, mírovými cykly i přírodními katastrofami. Až do této doby zůstali Plejáďané s lidmi a pokoušeli se jim pomoci rozvinout civilizace, jakými byly např. Lemurie, civilizace Mayů a Inků nebo civilizace na Machu Picchu. Pokoušeli se také vést lidi po spirituální cestě.

I Ježíš byl Plejáďan
Kolem roku 10 nového letopočtu vyzval poslední pozemský plejádský vůdce své planetární druhy k definitivnímu opuštění Země, neboť Plejáďané doma konečně dospěli k mírovému řešení. Cítili také, že je čas, aby se lidé vyvíjeli svou vlastní cestou. Než Zemi opustili, zanechali zde spirituálního vůdce zvaného Immanuel, který byl později znám pod jménem Ježíš. Immanuel byl vysoce vyvinutá duše. Jeho rodiči byli Plejáďan Gabriel a potomek Lyřanů Marie.

Země pak již pokračovala v samostatném vývoji bez plejádské účasti až do současnosti. Plejáďané se rozhodli přivést všechny lidi na Zemi ke světlu, jakmile Země vstoupí kolem roku 2002 do páté dimenze.

Plejádská kultura na Erře
Erra, která je o 10% menší než Země, se nachází blízko hvězdy Taygeta. Plejáďané žijí ve Společností Bohyně (uctívají rodinu, děti a ženy). Jsou v páté dimenzionální frekvenci, která je jednou z frekvencí lásky a tvořivosti.

Na Erře žije kolem 400.000 obyvatel, což považují Plejáďané za ideální stav pro udržování své planety. Komunikují telepaticky. Po planetě cestují tunelovým systémem. Jsou vegetariáni, příležitostně však jedí maso. Nemají žádné zdravotní problémy, protože své zdraví udržují mentální silou. Průměrný věk Plejáďana je 700 let. Jejich kůže je bělejší a jemnější než naše. Plejáďané nemají krev, jejich paměťová matrice se nachází ve světle.

Nepoužívají žádnou měnu v pozemském smyslu. Zdroje své planety navzájem sdílejí. Všechny hmotné statky jsou dávány obyvatelům zdarma na základě jejich příspěvku společnosti.

Když se do plejádské společnosti narodí potomci, prvních deset let jsou vedeni k tomu, aby pouze pochopili účel svých životů. Dalších 60 až 70 let pak stráví tím, že jsou vzděláváni v různých profesích.

Cestování v paprskových lodích
Plejáďané cestují v kosmických lodích, zvaných Beamship (Paprskové lodě). Jsou různé velikosti pro různá užití. Mají v průměru kolem 6 metrů, mohou nést několik lidí. Paprskové lodě mohou během vteřiny urazit miliardy kilometrů, protože cestují v hyperprostoru. Díky této schopnosti trvá cesta z Erry na Zemi pouhých sedm hodin.

Záchrana pro Zemi přijde nebe
Plejáďané přistanou na naší planetě spolu s dalšími mírumilovnými mimozemšťany poté, co zde dojde k významným změnám.

Plejáďané poskytnou ve svých mateřských lodích pomoc těm pozemšťanům, kteří přežili, a poskytnou jim jídlo a dočasný úkryt. Mají k dispozici technologie, které umožňují pěstovat potraviny na mateřských lodích prostřednictvím speciální půdy a semen. Rostliny okamžitě vyrostou do plné velikosti.

Barbara J. Marciniak o Plejáďanech
O Plejáďanech hojně publikuje Američanka Barbara Marciniak. Je mezinárodně uznávaným médiem. Duchovní kontakt (channeling) s Plejáďany navázala v květnu roku 1988. Plejáďané, se kterými komunikuje, jsou podle jejích slov kolektiv multidimenzionálních duchovních bytostí ze souhvězdí Plejád. Jejím prostřednictvím k nám promlouvají, aby pomohli lidstvu zvládnout proces duchovní transformace v letech směřujících k prosinci 2012.






 Zdroje:
http://k.n.o.b.sweb.cz/plejadane_jsou_zde.htm
http://cs.wikipedia.org/wiki/Billy_Meier
http://zdenka.pech.cz/channeling/barbara-j.-marciniak/
http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_19a.htm
http://gaia2005.tripod.com
Foto: Wikipedie, Flickr, zdenka.pech.cz

pravdu.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat