neděle 27. května 2012

Dvanáct čaker vzestupu

Otevření dvanácti čaker je na cestě k vzestupu a osvícení podle některých zdrojů nezbytnou přípravou na rok 2012, aby systém těla byl schopný pojmout plný rozsah přicházejících vysokých energií.




                                               





Ve zlatém období Atlantidy jsme měli dvanáct čaker, které nesly mnohem více světla a moudrosti, než máme v současnosti. Až se otevřou, začne se nám aktivovat dvanáct vláken DNA. Ta obsahují úžasné duchovní dary, které vyčkávají se svým návratem na chvíli, až se probudíme a otevřeme a aktivujeme dvanáct čaker. Proto je důležité je pochopit a začít s nimi znovu pracovat.

ZEMSKÁ HVĚZDA se nachází přibližně 30 cm pod nohama, dohlíží na ni archanděl Sandalfon a je černo - bílá (jako jin-jang). Zde je uchován veškerý váš potenciál pro tento život podobně, jako jsou uchována semena v zemi. Pokaždé když se procházíme bosou nohou a nejlépe přírodou, napomáháme této čakře k rozvoji. Přitom se rozrůstávají semena vašich božských možností. Když jsou ostatní čakry připravené, iniciuje se hvězdná brána neboli vaše zemská čakra.

KOŘENOVÁ ČAKRA je na úrovni páté dimenze platinová a spojuje vás s moudrostí delfínů. Když se zvedne kundalini a vstoupí do této čakry, váš život se zakoření v radosti a potěšení. Cítite se v naprostém bezpečí a věříte vesmíru, že se o vás zcela postará. Na tuto čakru dohlíží archanděl Gabriel.

SAKRÁLNÍ ČAKRA se nachází několik cm nad kořenovou čakrou a také na ni dohlíží archanděl Gabriel. Má zářivou světle růžovou barvu. Je zodpovědný za transcendenci sexuality a vyjádření opravdové lásky. Když se tato čakra otevře v páté dimenzi, vaše vztahy se změní a vy přestanete vysílat žádostivost nebo svoje potřeby, ale začnete vyzařovat vyšší, důvěrnou milující energii.

PUPEČNÍ ČAKRA na úrovni páté dimenze září oranžově a stará se o ni archanděl Gabriel. Tato čakra vyzařuje teplé uvítání pro všechny, společenskost a přijetí.

ČAKRA SOLAR PLEXU vyzařuje sytě zlatou barvou a vysílá mír, moudrost a schopnost uklidnit a ukonejšit druhé lidi a situace. Ve svém světle ji má archanděl Uriel.

SRDEČNÍ ČAKRA je v páté dimenzi čistě bílá a je v péči archanděla Samuela (Chamuela). Když jejím prostřednictvím vysíláte pouze čistou lásku, spatřujete všechny a všechno očima lásky. Spojujete se s vesmírným srdcem.

KRČNÍ ČAKRA když září královskou modrou barvou, automaticky se vám dostává ochrany, síly a odvahy archanděla Michaela. Pracujte nyní s ním a jste nositeli jeho modrého pláště, meče Pravdy a štítu Ochrany, jichž používáte k pomoci druhým.

TŘETÍ OKO je v páté dimenzi zcela průhledné, podobně jako křišťálová koule, takže jste na cestu k osvícení plně připraveni. Archanděl Rafael vám nabízí dary léčení a hojnosti.

KORUNNÍ ČAKRA tvoří nyní na vaší hlavě korunu tisícilistého lotosu, kterou plně otevíráte a dovolujete tak své duši, aby nesla světlo k výživě nižších čaker. Na toto centrum dohlíží archanděl Jofiel.

PŘÍČINNÁ ČAKRA je průzračně bílá, umístěna několik centimetrů nad čakrou korunní. Nachází se v ní vaše centrum ticha. Pečuje o ni archanděl Christiel a když se otevře, přijímá bytosti vyšších duchovních říší, které se stanou vašimi průvodci a do vašeho vědomí sázejí semena moudrosti.

ČAKRA HVĚZDY DUŠE pracuje dvěma způsoby: archanděl Zadkiel transmutuje karmu vašich předků, která se zadržuje v nižších oblastech. Když se otevře, archanděl Mariel vám přinese moudrost vaší duše, k níž máte přístup v běžném denním životě. tato čakra má barvu magenta - barvu Božského ženství.

HVĚZDNÁ BRÁNA má nádherně zlatou barvu. Když se otevře, začnete mít přístup přímo ke Zdroji. Archanděl Metatron, princ podpory, dohlíží na vaši cestu vzestupu. Pracuje s vaší čakrou hvězdné brány. Stejně jako máte dva anděly, kteří pomáhají ukotvit vaši energii čakry zemské hvězdy do Země, máte i dva anděly, kteří vám pomáhají spojit hvězdnou bránu se Zdrojem. První je Serafína, která pracuje na Serafínské frekvenci a pomáhá Metatronovi doladit energie hvězdné brány. Pak začíná budovat "žebřík" vedoucí od Zdroje dolů do hvězdné brány. Když je hotový, pomáhá vám po něm stoupat. Má také čakru v jiné dimenzi, která patří k intergalaktické výcvikové škole.

Pro techniku Probuzení vaší zemské hvězdy a pro kompletní aktivaci dvanácti čaker v barvách páté dimenze s anděly je vhodnější osobní setkání a rituál především ve smyslu úcty a vhodných podmínek a vyladění se. Je vhodné, aby předcházela etapa čištění a harmonizace stávajícího sedmi čakrového systému, aby tvořil stabilnější základ pro probuzení dalších čaker.

Žádné komentáře:

Okomentovat