neděle 27. května 2012

Chemtrail

Co je Chemtrail + návod na octování ?

 

                  

 Chemtrail (z anglického chemical trail) je – podle s tímto fenoménem spjatých konspiračních teorií – stopa podobná běžné kondenzační stopě (v anglických textech zkráceně nazývané contrail), která obsahuje zdraví nebezpečné chemikálie.

             

Chemické složení chemtrails

Chemtrail je podle těchto teorií tvořen chemikáliemi, které mohou být nebezpečné lidskému zdraví, nebo přímo prudkými jedy (baryum[3][6], bauxit či jiné oxidy hliníku, dibromidetylén, sloučeniny vápníku a hořčíku, různá polymerová vlákna apod.).


 Ocet rozpouští chemtrails i umělé bouřkové mraky

 Chcete se chránit proti chemickému koktejlu na obloze, extrémnímu počasí - přívalovým srážkám, kroupám, vichru, tornádům, kalamitám? Octujte! Všechny potřebné informace a zkušenosti najdete v článcích pod tématem Octování
Jakmile uvidíte, že se nad vaší hlavou stahují hrozivé mraky, použijte ocet! Místo přívalového deště a krup bude jen příjemný "zalejvák".

 

Jak ničit chemtrails octem?

Má poselství a téma: chemtrails je možno ničit a jsou ničeny obyčejnými lidmi, kteří používají bezpečný protijed dostupný v každém potravinářství: OCET! Ten obsahuje kyselé výpary, které zničí hrůzné alkalinové BARIUM sprejované letadly americké vlády do všech koutků světa. Toto antidotum pomáhá. Kouzlo je založeno na vysoce reaktivní povaze baria. Přišel jsem na toto antidotum náhodou, ale rozpouštím jím chemtrails kdekoliv už po dva roky. Důkazem rozpouštění chemtrails je video v tomto kanálu. Ničení chemtrails je legální a bezpečné. Může se to dělat v každém věku. Je to docela snadné a výsledky jsou úžasné. Air Force jsou úplní blbci! Obyčejný ocet může rozpustit plnou oblohu jejich drahých toxických jedů. Taky jste na ně naštvaní? Já ano. Tak něco udělejte. Aspoň to zkuste, uvidíte, že se vám to bude líbit. Podívejte se na moje video: Jak zabít chemtrails.Děkuji, že jste navštívíli nejtvrdší a nejvražednější kanál o chemtrails. Není to vzrušující? Toto je kanál, o kterém jste snili. Buďte vítáni a pojďme společně ve svém volnu zabíjet chemtrails."

 Návod na ničení chemtrails octem (překlad videa).
  • Zbraní číslo 1 je OCET (z celkem asi 5 zbraní). Je třeba dostat do vzduchu co nejvíce octa.
  • Ocet můžete vypařovat do chemtrails z pánví, šálků atd. Udržujte je čisté a udržujte je plné!!!
  • Namočte do octa ručníky a pověste je na prádelní šňůry!
  • Jakmile příště uvidíte chemtrails, stříkejte na ně ocet ze sprejovací láhve plné bílého octa.
  • Můžete použít vypařovač, který bude odpařovat ocet do venkovního vzduchu ve dne v noci.
  • Takhle to dělám já – rychlé řešení problému chemtrails: Protože chci vidět, jak se chemtrails rozpouštějí od obzoru k obzoru. Všechny! Výsledek je skutečně rychlý. Vezměte přikrývku, dejte ji do prádelního koše a nasákněte ji galonem bílého octa (3,7 l). Položte koš na zadní sedadlo auta, otevřete všechna okna, prohánějte chemoplány, jezděte přímo na chemtrails. (Funguje to nejlépe při rychlosti 90 km/h.) Udělejte toho, kolik můžete – hodně či málo.
  • Co můžete očekávat (a co vám ukážeme na videích): rozpouštění, rozplývání, mizení chemtrails.
  • Bojujte za celosvětové zničení chemtrails!


zdroj: cs.wikipedia.org
            orgo-net.blogspot.com

1 komentář:

  1. Čtu tuto informaci a říkám , absolutní pravda.Tento chemický postřik nás zničí.Měl jsem jednoho známého , René se jmenoval , jak dál nevím .Jen že to byl bývalí pilot a ten řekl jak to je a jak se máme chránit.Bohužel jako plno jiných lidí jsme mu s mou přítelkyní nevěřili, dokonce nám ze švýcarska dovezl prostředek na ochranu a my mu nevěřili.Říkal že nás budou bolet klouby ,srdíčko bude zlobit i špatně dýchat.Vše je tu a lékaři jen lžou a lžou s tím jsme si jisti, takže lidi dělejte něco pro sebe a své děti a prostě pro všechny lidi , u nás je už asi pozdě.

    OdpovědětVymazat